söndag 24 juni 2012

Musikkijuhlat jyväskylä 25-27.52012

Fantastisk kväll tillsammans med professionell symfoniorkester och Finlands bästa dirigent Anna-Maria Helsing och de duktiga sångarna.
Vad härligt många sångare, bussar och besökare det fanns på Kirkkon musikkijuhlat i Jyväskylä 25-27.5 2012, det var större än jag någonsin föreställt mig. Härligt att få vara en av sångarna. Konserten var härlig och det var roligt att man fick ta allt som det kom och bytta om till festkläder inne i den trånga bussen:) Härliga människor och roligt var det fast vi inte var så många. Sov på den härliga lägerplatsen inne i skogen, var nästan som femstjärnigt hotell men den vackraste utsikten över skogen och vatten.
Vi kom till Jyväskylä och åkte direkt till ishallen, några minuter efteråt åkte vi direkt till samlingsalen i närheten där vi började öva för första gången med dirigenten Anna- Maria Helsing och musikerna bara några timmar innan konserten. Sedan åkte vi tillbaka för att hinna äta i Hipposhalli där det var uppträdanden och massor av människor. "Satte precis ner resväskan på golvet och andas ut efter en fantastiskt trevlig helg i Jyväskylä och Kirkkon Musikkijuhlat. Sjöng med massor av andra sångare på en härlig Symfonisk Psalm konsert i ishallen, tänk att få vara med om något så roligt! Vilka duktiga musiker och vår dirigent Anna-Maria Helsing."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar